top of page

Huidverzorging / Skincare

Beauty La Maria werkt graag met de huidverzorgingsproducten van DÉCAAR, omdat het natuurlijke producten zijn met een goed resultaat. DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Het merk garandeert onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid. DÉCAAR is een nieuw en modern cosmetisch merk, waarbij wetenschap en natuur met elkaar zijn verweven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief. Ook mijn klanten zijn er zeer tevreden over.

De producten zijn te koop in de salon, zodat je het thuis ook kunt gebruiken.

Voor meer informatie over DÉCAAR: www.decaar.nl

Om een afspraak te maken kan je contact opnemen.

Algen Peeling €85,-

De DÉCAAR Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van dezewerkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen Peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

DÉCAAR Algen Peeling zorgt voor een nieuwe opperhuid in slechts 10 dagen. Reinigt de huid. Stimuleert de celvernieuwing. Vermindert talgproductie en bestrijdt bacteriën. Vermindert pigmentvlekken.

Laag 2.jpg

Oxygen Treatment €85,-

Tijdens de DÉCAAR Oxygen Treatment wordt de huid voorzien van zuurstof. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

De Oxygen Treatment voorziet de huid van zuurstof in alle lagen, normaliseert de vochtbalans. De behandeling vermindert ook stress, roodheid en ontsteking van de huid.

2Decaar101-idmfotografie.jpg

Deep Phyto Peeling €60,-

De DÉCAAR Deep Phyto Peeling is ontwikkeld op basis van fruitzuren. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor het behandelen van huidproblemen De Deep Phyto Peeling is geschikt voor de volgende huidproblemen:

  • Door de zon beschadigde huid.

  • Oppervlakkige pigmentvlekken.

  • Rimpels en lijnen.

  • Rokershuid.

  • Een doffe, grijzige en vermoeide huid,

  • Huid zonder glans.

  • Acne & (acne) littekens

2Decaar75-idmfotografie.jpg

Boost my Skin Treatment €70,-

Tijdens de Boost my Skin Treatment by DÉCAAR wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 60 minuten. De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

2Decaar104-idmfotografie.jpg

Me-time Treatment €87,50

De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een massage van maar liefst 20 minuten ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen.

2Decaar78-idmfotografie.jpg

Cleansing Treatment €65,-

Last van acne? Dan is de Cleansing treatment by DÉCAAR de perfecte treatment voor jou. Om ontstekingen te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment. Het doel van de Cleansing Treatment by DÉCAAR is het onder controle krijgen van acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen.
Tijdens de Cleansing treatment by DÉCAAR wordt de huid gereinigd met reinigingsgel en -lotion. Dit verwijdert oppervlakkig vuil op de huid dat poriën kan verstoppen. Daarnaast wordt er een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij zo veel mogelijk onzuiverheden uit de huid worden verwijderd. Tijdens het masker wordt de huid gekalmeerd, waardoor roodheid en een brandend gevoel worden voorkomen

2Decaar100-idmfotografie.jpg

Bekijk de prijslijst voor een overzicht van alle behandelingen

bottom of page