top of page

Huidbehandeling met Geneo

Voor gelaatbehandelingen werk ik met de Geneo, een ultiem apparaat voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid. Dankzij dit apparaat kan ik naast de gezichtsbehandelingen en huidverzorging ook huidverbetering aanbieden, met direct resultaat. Door de technologieën worden de natuurlijke processen in de huid gestimuleerd om de huid te vernieuwen en van binnenuit te verjongen. De huid gaat het zelf doen op natuurlijke wijze. 

Het apparaat heeft 3 bewezen technologieën: OxyGeneo zuurstofverrijking, TriPollar Radiofrequentie en Ultrasoon. De technologieën kunnen in combinatie met elkaar, maar ook elk afzonderlijk toegepast worden en in elke huidverzorgingsbehandeling ingepast worden. De behandelingen worden ondersteund door verschillende producten.

OxyGeneo

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. Het is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

alonsegal-111745.jpg

TriPollar Face

TriPollar behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven je een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelooflijke resultaten en een aanzienlijke vermindering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan (6 maanden) zonder operatie en zonder genezingstijd.

alonsegal-110849.jpg

Ultrasoon

Ultrasone golven in de huid verbeteren de doorbloeding en verhogen de opname van actieve ingrediënten. Door de vibraties komt meer ruimte tussen de epidermale cellen en kunnen werkstoffen dieper in de huid doordringen.
Dit proces is veilig voor alle huidtypen, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

alonsegal-112951.jpg

Bekijk de prijslijst voor een overzicht van alle behandelingen

bottom of page