top of page

Laserontharing

Laserontharing kan worden toegepast op zowel het gelaat als het gehele lichaam. Vrijwel elk lichaamsdeel is te laseren, zodat je niet meer hoeft te scheren, epileren of harsen. Laser ontharen is geschikt voor overbeharing en ongewenste haargroei bij zowel mannen als vrouwen. Er bestaan verschillende soorten lasers die effectief zijn bij lichte of juist donkere haar- en huidtypen.
Het ontharen met de diode laser is de nieuwste en meest effectieve techniek van definitieve ontharing.  Beauty La Maria beschikt over het exclusieve Triplewave model, met als grootste voordeel dat deze geschikt is voor alle huidtypen, licht en donker en bovendien effectief is bij donsbeharing. De Diode laser Triplewave is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing, na gemiddeld 8 behandelingen behalen we een haarreductie tot 90%. Ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden. Zo kan ik het gehele jaar door mijn cliënten helpen. Met een speciaal klein opzetstukje kan ik ook de kleinere zones, zoals tussen de wenkbrauwen, baardlijnen en oren heel precies behandelen.

Schermafbeelding 2022-04-12 173101_edited.jpg

Hoe werkt de diode laser?

Het licht dat uit de diode laser komt wordt geabsorbeerd door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Op deze manier ontstaat er een selectieve verhitting van de diep in de huid gelegen haarzakjes. In slechts een fractie van een seconde geeft de diode laser zijn energie af.  Dit is lang genoeg om de haarzakjes te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop is de behandeling aangenaam en wordt het als vrijwel pijnloos ervaren. Een contactgel beschermt de huid goed tijdens het vrijkomen van de diode laserenergie. Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor profiteer je van een minimale behandeltijd.

Meest effectief na_edited.jpg

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoewel elke behandeling de haargroei steeds zwakker en dunner maakt, zijn er gemiddeld zes tot acht behandelingen nodig om tot het meest optimale resultaat te komen. Het exacte aantal behandelingen is per persoon verschillend. Dit heeft te maken met hormonale en erfelijke gevoeligheid, maar ook met het contrast van de haren en de huid. Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zullen de haren dunner en minder stug zijn. Dit geeft al snel profijt in het dagelijkse leven.

Voor meer informatie kan je uiteraard contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de prijslijst voor een overzicht van alle behandelingen

bottom of page